Gustare pentru udatori

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 5799 vizualizari

 

A doua zi de Sfintele Pasti pe la noi in Ardeal barbati , baieti , baietei , conform traditiei ,, umbla la udat '' cu sticluta de parfum , adica uda florile[ fetele , femeile ] sa fie tot anul frumoase . aia mici au poezie de genul : ,, eu sunt micul gradinar cu sticluta in buzunar , am auzit ca aveti o floare frumoasa si am venit sa o ud , sa creasca mare si frumoasa !!! ". Primesc rasplata oua rosii , prajitura si bani . Ai mai mari primesc vin , bere sau ,, J. P.'' [ adica - jinars de prune ] eu le-am dat si ceva gustarica ca altfel se ,, parfumeaza '' prea repede !!!

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • snitele de pui
  • salam  banatean ,
  • salam de Sibiu
  • cas afumat Alpina
  • cascaval mozzarela
  • sunculita taraneasca 
  • sunca Sissi
  • jumari proaspete de porc
  • masline
  • ardei rosu
  • ridichi rosii
  • castraveti
  • praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare pentru udatori:

Se aseaza frumos  toate ingredientele pe un platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare pentru udatori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori